Снимка БулфотоПетел следи какво се случва след трагедията в Мездра. Днес

...
Снимка БулфотоПетел следи какво се случва след трагедията в Мездра. Днес
Коментари Харесай

Съдът постанови постоянен арест за обвинения за смъртта на 8-годишното момче в Мездра

Снимка Булфото

" Петел " следи какво се случва след трагедията в Мездра. Днес съдът взе решение за обвинявания за гибелта на 8-годишното момче.

Районният съд в Мездра през днешния ден е постановил да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на 38-годишния Д. Й., гражданин на същия град, който е упрекнат в причиняване на гибел по несъобразителност на осемгодишно дете, оповестиха от пресцентъра на Окръжен съд във Враца.

В обвиняването против мъжа е посочено още, че той не е допускал и не е желаел гибелта на детето, само че я е предизвикал вследствие погрешно предпазване на огнестрелно оръжие и муниции в дома си в Мездра, написа Novini.bg.

Мотивите, с които съдът е постановил най-тежката мярка за неотклонение, са да се осуети укриването на лицето или осъществяването на закононарушение, както и да не се попречи на следствието с оглед характера и тежестта на обвиняването против него, се добавя в известието.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР